پنجمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
پنجمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، روز یکشنبه مورخ ١٢ خرداد ماه ١٣٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی برگزار شد
چهارمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، دوازدهم خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.
جلب مشارکت دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت پایش فشار خون
به دعوت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشجویان داروسازی استان در کمپین ملی کنترل فشار خون مشارکت می نمایند.
دکتر مجتبی هدایتی چکوسری سرپرست مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه شد
با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر مجتبی هدایتی چکوسری سرپرست مدیریت آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه شد.
پیوستن داروخانه های استان به کمپین ملی کنترل فشارخون
در راستای طرح ملی کنترل فشارخون داروخانه های استان در این کمپین با معاونت غذا و دارو دانشگاه همکاری می کنند.
جلسه بررسی چالش ها و مشکلات شهرستان رودبار در حوزه غذا و دارو برگزار شد
جلسه بررسی چالش ها و مشکلات موجود در شهرستان رودبار در حوزه غذا و دارو، صبح امروز، یکم خرداد ماه ١٣٩٨ در معاونت غذا و دارو دانشگاه تشکیل گردید.
برگزاری نشست هم اندیشی معاونت غذا و دارو دانشگاه با جمعی از داروسازان بالینی استان
نشست هم اندیشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با جمعی از داروسازان بالینی استان روز سه شنبه، سی و یکم اردیبهشت ماه سال جاری در این معاونت برگزار گردید.
اجرای فاز اول کمپین ملی کنترل فشار خون در معاونت غذا و دارو دانشگاه
در راستای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در استان گیلان، فاز آغازین این کمپین در معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا شد.
چهارمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه در سال جاری برگزار شد
چهارمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز - بیست و نهم اردیبهشت ماه ١٣٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
سومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی در سال جدید تشکیل شد
سومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، امروز بیست و نهم اردیبهشت ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.