لیست اخبار صفحه :18
ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی تشکیل گردید

ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی تشکیل گردید

ششمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز، دهم تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهرستان آستارا

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهرستان آستارا

دکتر زهرا حصاری - معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیر ان و روسای ادارات نظارت بر دارو و مخدر، نظارت بر امور فرآورده های غذایی و بهداشتی، نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، تجهیزات پزشکی و تعدادی از کارشناسان این معاونت روند ارائه خدمات در شهرستان آستارا را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه حدود ٢ تن کالاهای غذایی، بهداشتی و دارویی قاچاق و غیرمجاز امحاء شد

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه حدود ٢ تن کالاهای غذایی، بهداشتی و دارویی قاچاق و غیرمجاز امحاء شد

دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از امحاء حدود ٢ تن کالاهای غذایی، داروئی و آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز توقیف شده در سطح استان در صبح امروز بیست و نهم خرداد ماه ١٣٩٨ خبر داد.

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با همکاری دانشکده داروسازی و انجمن داروسازان استان، سمینار علمی پیشگیری و درمان پرفشاری خون در راستای کمپین ملی کنترل فشار خون برگزار گردید

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه و با همکاری دانشکده داروسازی و انجمن داروسازان استان، سمینار علمی پیشگیری و درمان پرفشاری خون در راستای کمپین ملی کنترل فشار خون برگزار گردید

در راستای کمپین ملی کنترل فشارخون، سمینار علمی پیشگیری و درمان پرفشاری خون، روز پنجشنبه، سی ام خرداد ماه ١٣٩٨ در سالن اجتماعات انجمن داروسازان استان برگزار گردید.

پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی برگزار شد

پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی برگزار شد

پنجمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز، بیست و هشتم خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشکیل شد.

آخرین بروز رسانی : 1403/10/03 04:06