لیست اخبار صفحه :22
اولین کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور استان در سال جدید توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد

اولین کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور استان در سال جدید توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد

اولین کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور استان، امروز بیست و پنجم اردیبهشت ماه ١٣٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.

برگزاری نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه با داروسازان شهرستان صومعه سرا

برگزاری نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه با داروسازان شهرستان صومعه سرا

به همت اداره نظارت بر دارو و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه و هماهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صومعه سرا، نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با داروسازان این شهرستان تشکیل گردید.

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهرستان صومعه سرا

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهرستان صومعه سرا

دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه به اتفاق مدیر ان و روسای ادارات نظارت بر دارو و مخدر، نظارت بر امور فرآورده های غذایی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی و تعدادی از کارشناسان این معاونت روند ارائه خدمات در شهرستان صومعه سرا را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

قدردرانی انجمن صنعت پخش استان از تشکیل کارگروه تخصصی "رفع مشکلات تولید" در معاونت غذا و دارو دانشگاه

قدردرانی انجمن صنعت پخش استان از تشکیل کارگروه تخصصی "رفع مشکلات تولید" در معاونت غذا و دارو دانشگاه

انجمن صنعت پخش استان گیلان از دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت تشکیل کارگروه تخصصی "رفع مشکلات تولید" برای اولین بار در این معاونت قدردانی نمود

پیام دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان

پیام دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک حلول ماه رمضان، خاطرنشان نمود رعایت آداب صحیح غذایی و اصول مصرف داروها در سلامت روزه داران نقش بسیار مهمی دارد.

دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی در سال جدید برگزار شد

دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی در سال جدید برگزار شد

دومین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فرآورده های بهداشتی و آرایشی، صبح امروز پانزدهم اردیبهشت ماه ١٣٩٨ در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید.

آخرین بروز رسانی : 1403/10/03 07:43