برگزاری دوره آموزشی تداخلات دارویی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
به همت دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دوره آموزشی تداخلات دارویی، روز سه شنبه، بیست و هشتم خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
ششمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
ششمین جلسه راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، روز یکشنبه مورخ بیست و ششم خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
دومین کمیته مبارزه با قاچاق دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار گردید
دومین کمیته مبارزه با قاچاق دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی، روز شنبه، بیست و پنجم خرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
١٦ تن برنج خارجی فاقد مجوز بهداشتی واردات در رشت توقیف شد
به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، ١٦ تن برنج خارجی فاقد مجوز توقیف گردید.
از طریق سامانه ١٩٠، اطلاعات دارویی خود را کامل کنید
مدیر واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه در مصاحبه رادیویی با رادیو گیلان در خصوص کمپین ملی کنترل فشار خون و معرفی سامانه ١٩٠صحبت نمود.
سومین جلسه کمیسیون قانونی ماده ٢٠ امور داروخانه ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
سومین جلسه کمیسیون قانونی ماده ٢٠ امور داروخانه ، روز شنبه بیستم پنجم خرداد ماه سال ٩٨ در معاون غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
اولین دوره آموزشی آشنایی با قوانین بازرسی و حقوقی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
اولین دوره آموزشی آشنایی با قوانین بازرسی و حقوقی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور صبح امروز، بیست و دوم خرداد ماه ١٣٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
جلسه ارزیابی و بازرسی مرکز تحقیقات و آزمایشگاه کنترل موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
جلسه بازرسی و ارزیابی مرکز تحقیقات و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیست و یکم خرداد ماه سال جاری در این معاونت برگزار شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه درخصوص عدم خرید و مصرف کالاهای تقلبی هشدار داد
دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان هشدار داد در زمان خرید و قبل از مصرف کالاهای سلامت محور، از اصالت آنها اصمینان حاصل نمائید.
اولین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی PRPS واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید
به همت اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه اولین دوره کارگاه آموزشی اصول ارتقاء برنامه های پیش نیازی (PRPs) واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی، امروز، بیستم خردادماه ٩٨ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.