لیست اخبار صفحه :108
برگزاری دوره آموزشی سم شناسی مواد غذایی

برگزاری دوره آموزشی سم شناسی مواد غذایی

دوره آموزشی با عنوان " سم شناسی مواد غذایی " به میزبانی معاونت غذاو دارو دانشگاه در روزهای اول و دوم آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامائی برگزار گردید.

گزارش عملکرد کشفیات کالاهای قاچاق و تقلبی آرایشی و بهداشتی 6 ماهه اول سال 1391 معاونت غذا و دارو

گزارش عملکرد کشفیات کالاهای قاچاق و تقلبی آرایشی و بهداشتی 6 ماهه اول سال 1391 معاونت غذا و دارو

طی 149 بازدید مشترک کارشناسان آرایشی و بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تعداد 2338 قلم کالای قاچاق و تقلبی توقیف و برای انجام مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی گردید .

سامانه یکپارچه پایش غذا و دارو رونمایی شد

سامانه یکپارچه پایش غذا و دارو رونمایی شد

سامانه یکپارچه پایش غذا و دارو، سامانه توزیع شیر مصنوعی یارانه‌ای، سامانه کنترل اصالت و سلامت کالاهای سلامت محور و سامانه رسیدگی به شکایت و اطلاع‌رسانی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در تهران صبح امروز با حضور آقای محمدرضا رحیمی معاون اول ریاست جمهوری و خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی شد.

همایش ملی روز جهانی غذا برگزار شد

همایش ملی روز جهانی غذا برگزار شد

در این همایش که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و سایر مقامات ارشد کشوری و حوزه غذای کشور برگزار گردید، آقای دکتر رحیمی معاون اول رئیس جمهور،سرکار خانم دکتر وحید دستجردی وزیر بهداشت، آقای دکتر شیبانی رئیس سازمان غذا و دارو، آقای دکتر جنت معاون غذای سازمان غذا و دارو و آقای مهندس مفید معاون محترم تحقیق وتوسعه وهماهنگی تولید شرکت پگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

روز جهانی غذا

روز جهانی غذا

اولین بار سازمان ملل در سال 1945 پیشنهاد کرد 16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا انتخاب شود.

همایش ملی روز جهانی غذا

همایش ملی روز جهانی غذا

در تاریخ 25/07/1391 در محل نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد گردید.

آخرین بروز رسانی : 1404/05/07 17:24