جناب آقای دکتر انوش برزیگر استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان
انتصاب جنابعالی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق جنابعالی را در امور محوله خواستاریم.
مصرف نمک و چربی
به مناسبت هفته ملی بسیج ،آموزش همگانی تغذیه در تاریخ 14 لغایت 21 دیماه با شعار" سلامتی با کاهش مصرف نمک و روغن"
قابل توجه کلینیک های ترک اعتیاد
سهمیه بندی دی ماه 92
زعفران عربی ( صفارالزعفران ) غیر مجاز می باشد
مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد خوراکی و اشامیدنی سازمان غذا ودارو اعلام نمود زعفران عربی ( صفارالزعفران ) که در کشور عریستان عرضه و توسط حجاج ایرانی خریداری و وارد کشور شده ، زعفران نبوده ...
برگزاری جلسه اداری اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه
جلسه همانگی امور اداری اداره نظارت بر موا غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز شنبه مورخ 16/9/92 در دفتر رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی با حضور کارشناسان این حوزه برگزار گردید.
برگزاری دوره آموزشی شیر و فرآورده های آن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " شیر و فرآورده های آن " در تاریخ های 6 و 7 آذر ماه در سالن اجتماعات شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه از خانواده شهدا
به پاس قدردانی از خانواده شهدا دکتر سرودی معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مسئول حراست ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی و روابط عمومی معاونت روز چهارشنبه مورخ 13/9/1392 از خانواده شهید غلامی دیدار نمودند.
برگزاری دوره آموزشی روغن در معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی " روغن " در تاریخ های 28 و 29 آبان ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه با شرکت کارشناسان مواد غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی ، شبکه های بهداشت و درمان استان و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی برگزار گردید .
برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته ملی دیابت
دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت هفته دیابت و بمنظور ارتقاء سلامتی، در روزدوشنبه مورخ 4 آذرماه، اقدام به برگزاری همایش پیادهروی نمود.
دیابت و تغذیه
بیماری دیابت در اثر ناتوانی بدن در تولید انسولین یا کاهش یا عدم اثرانسولین در سوخت و ساز مواد قندی پدید میآید. امروزه، دیابت یکی از مهمترین مشکلات بهدشتی- درمانی و اجتماعی- اقتصادی جهان محسوب می شود به گونهای که بیش از 150 میلیون نفر در دنیا مبتلا به این بیماری هستند.