در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
شاخصهای سلامت برنج استان ارزیابی می شود
هفتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
مراسم عزاداری ایام پایانی ماه صفر در معاونت غذا و دارو برگزار شد
مراسم عزاداری روزهای پایانی ماه صفر در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
کارگاه مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی برگزار شد
کارگاه" مبانی تحقیق و توسعه در صنایع غذایی " برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
پیام تسلیت معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی
دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، فرارسیدن اربعین حسینی را تسلیت گفت.
در سومین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه؛
کاهش مصرف سرم آلبومین در برخی از بیمارستان های گیلان با اقدامات نظارتی هدفمند
در سومین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه ، آمار توزیع و مصرف سرم آلبومین در بیمارستان های استان بررسی شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان انجام شد؛
چالشهای انبارهای نگهداری فرآوردههای غذایی و بهداشتی استان بررسی شد
جلسهای با محوریت بررسی چالشها و مشکلات انبارهای نگهداری فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برگزار شد
دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛
جلسه آموزشی روش های انتقال مواد در صنعت غذا برگزار شد
دوره آموزشی " روش های انتقال مواد در صنعت غذا" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
پیام تسلیت معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انتشار پیامی فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا را تسلیت گفت.