لیست اخبار صفحه :3
 چالش‌های انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی و بهداشتی استان بررسی شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان انجام شد؛

چالش‌های انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی و بهداشتی استان بررسی شد

جلسه‌ای با محوریت بررسی چالش‌ها و مشکلات انبارهای نگهداری فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برگزار شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد؛

جلسه آموزشی آشنایی با تکنولوژی هردل برگزار شد

دوره آموزشی " آشنایی با تکنولوژی هردل" برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

آخرین بروز رسانی : 1404/07/28 20:51