لیست اخبار صفحه :95
برگزاری کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای در گیلان

برگزاری کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای در گیلان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه کارگاه آموزشی فرآوری و تکنولوژی چای توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همکاری مرکز تحقیقات چای کشور و سندیکای کارخانجات چای شمال به مدت 2 روز در شهر لاهیجان برگزار شد.

برگزاری جلسه شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان  در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان  به مناسبت  آغاز هفته سلامت

برگزاری جلسه شورای معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان به مناسبت آغاز هفته سلامت

به گزارش خبرنگارایفدونا  " در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر برزیگر ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونین در آغاز هفته سلامت و در راستای شعار " ایمنی مواد غذایی " جلسه شورای معاونین دانشگاه را در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه گیلان برگزار نمودند.

دوره آموزشی" فرآوری و تکنولوژی چای "

دوره آموزشی" فرآوری و تکنولوژی چای "

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می نماید:دوره آموزشی" فرآوری و تکنولوژی چای " در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزارخواهد شد

دقت مصرف کنندگان در مشخصات درج شده بر روی بسته بندی های محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی

دقت مصرف کنندگان در مشخصات درج شده بر روی بسته بندی های محصولات غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتگو با  خبرنگارروزنامه همشهری "  در خصوص نحوه نظارت بر درج تاریخ تولید و انقضاء بر روی بسته بندی های مواد غذایی وبهداشتی بیان نمود : درج ت

آخرین بروز رسانی : 1404/05/06 21:48