اولین جلسه تدوین طرح ژنریک HACCP زیتون پرورده برگزار شد .
اولین جلسه تدوین طرح ژنریک محصول زیتون پرورده با حضور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،کارشناسان تخصصی و مسئولین این صنعت در معاونت غذاودارو گیلان برگزار شد.
بیش از 2 میلیارد ریال کالای قاچاق و سلامت محور غیر مجاز امحا شد
دکتر فیروز سرود ی معاون غذا و دارو استان گیلان از امحا بیش از 2 میلیارد ریال کالای غذایی ، دارویی و آرایشی و بهداشتی غیر مجاز توقف شده در سطح استان خبر داد
معاون غذاودارو گیلان گفت
آلوده بودن شیرها تکذیب می شود
معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: مردم نگران نباشند شیرهای تولیدی در گیلان به سم آفلاتوکسین آلوده نیستند.
اعلام تاریخهای توزیع داروی مخدر کلینیکهای ترک اعتیاد
اعلام لیست توزیع داروی مخدر کلینیکهای ترک اعتیاد ( بهمن 1398 )
برگزاری کارگاه آموزشی اهمیت توجه به لیبل محصولات غذایی و بهداشتی در ارتقای سلامت جامعه
کارگاه آموزشی برچسب خوانی و توجه به طرح نشانگر رنگی (چراغ راهنمای تغذیه ای ) روی لیبل محصولات غذایی
بیستمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
بیستمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، دهم دی ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
نوزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
نوزدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، سوم دی ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
برگزاری پنجمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
پنجمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
اجرای برنامه جامع ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولیدی مواد غذایی در استان گیلان
به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برنامه جامع ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح استان گیلان درحال اجرا می باشد.
هجدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی برگزار شد
هجدهمین کمیته فنی و تخصصی پروانه های بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف و بسته بندی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، روز سه شنبه، بیست و ششم آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.